Wonderbox | Caixes d'experiències
Tria entre milers d'experiències i viu moments inoblidables amb qui tu vulguis. Podràs triar entre una àmplia varietat d'escapades, activitats d'aventura, experiències gastronòmiques, rurals, de benestar, etc.
Fins a 18% de dte.

Samsung | Televisors, smartphones, tablets, electrodomèstics...
Descobreix els dispositius amb la tecnologia més avantguardista: televisors, telèfons intel·ligents, tauletes, electrodomèstics i molt més amb descomptes extraordinaris.
Fins a 35% de dte.

Apple | iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods i més
Descobreix l'univers Apple amb descomptes de fins a un 10% amb Intecat, especialistes en tecnologia Apple: Ordinadors Mac, iPad, iPad Mini, Iphone, Apple Watch, HomePod i Accessoris.
Fins a 10% de dte.

Galp | Targeta de descompte en gasoil o gasolina
Sol·licita la teva targeta Galp Flota Business en línia i porta la targeta en el teu mòbil. Amb ella obtindràs un descompte immediat de 5cts./litre en cada proveïment de carburant.
5cts/litre de dte.

Descarrega el club en el teu mòbil
Porta sempre amb tu totes les ofertes des del mòbil.
Fàcil i ràpid

Cepsa | StarRessa Direct
El millor aliat per treure el màxim rendiment als teus repostatges. Com més repostis, millor serà el teu descompte!
Fins a 12cts/litre de dte.

Alphabet | Oferta de rènting de cotxes i motos
Aprofita't d'un 5% de descompte addicional sobre els vehicles d'oferta.
Condicions exclusives per a tu

Abonoteatro | La teva tarifa plana de teatre, cinema i esdeveniments
Abonament anual amb el qual podràs gaudir d'una variada oferta d'espectacles teatrals. A més, tindràs accés a diverses sales de cinema, esdeveniments, exposicions i molt més.
Las Rozas Village | Marques líders i descomptes excepcionals
Viu una experiència de compres única on descobrir col·leccions excepcionals amb descomptes addicionals. Descàrrega ja la teva VIP Pass.
Invitació exclusiva

La Roca Village | Marques líders i descomptes excepcionals
Gaudeix de tots els teus dissenyadors favorits en un mateix lloc amd descomptes addicionals. Descarrega el teu VIP Pass.
Invitació exclusiva

Sobre nosotros
CMABeneficis és el nou portal d'avantatges exclusius per a col·legiats del Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Barcelona. Trobaràs des de beneficis professionals, fins a descomptes en viatges, esport, alimentació, salut, tecnologia i activitats per la família. A més, les ofertes es van actualitzant periòdicament, amb el que sempre hi haurà alguna cosa que pugui interessar-te.
Colabora
Logo